Головна » 2021 » Жовтень » 8 » Велике симфонічне Шоу «Золота музична колекція» в Києві пенесено на грудень
10:02
Велике симфонічне Шоу «Золота музична колекція» в Києві пенесено на грудень

Спеціально для Киян та гостей Міста нова програма від творців Великого симфонічного шоу «Гра Престолів» та оркестру Андрія Чорного  !
10 жовтня 2021 року о 19-00 у приміщенні МЦКМ (Жовтневий палац) – Велике симфонічне Шоу «GOLDEN MUSIC COLLECTION»
Велике симфонічне Шоу «Золота музична колекція» - це найкращі саундтреки, світові хіти та композиції  оркестру за 5 років!
З новою та найцікавішою програмою у виконанні оркестру, у супроводженні хору та найкращих  вокалістів від самого  харизматичного диригента сучасності – Андрія Чорного!  
Ви почуєте найкращі саундтреки до фільмів, композиції з наших програм як:  Гра престолів, Музика королів, Оскар Мьюзік Коллекшн, Voice of The Sympho Rock, світові хіти та злиття стилів!  А також, пару новинок, які НЕ виконував жодний оркестр країни!
Саундтрек до найпопулярнішого серіалу 2020 року «Хід королеви» (Ферзевий гамбіт)!

Тільки у Києві, 10 жовтня 2021 о 19-00 Вас чекає море драйву, енергії, задоволення та позитиву. Після 2 годин  концерту, Ви будете вимагати – «ЩЕ»!  «ЗОЛОТА МУЗИЧНА КОЛЕКЦІЯ» за участю  100 музикантів та виконавців на одній сцені під керівництвом диригента – Андрія  Чорного!

 

10 жовтня 2021 (неділя), 19:00

Київ, МЦКМ (Жовтневий палац)

390 - 950 грн

Купити квиток

Категория: Анонсы | Добавил: golos | Теги: Андрій Чорний, Жовтневий палац концерт, GOLDEN MUSIC COLLECTION, арт поінт, Золота музична колекція, концерт Одесити, концерти Київ, симфонічне шоу
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]