Leopyatash | Дата: Вівторок, 20.08.2019, 19:03 | Повідомлення # 1 |
Підполковник
Група: Проверенные
Статус: Offline
| ОСІННІ МОТИВИ Кому-то осень – золотая, а многим – серость и дожди, а мне – не птицы улетают, а годы – бесшабашной стаей нас безвозвратно покидают, и их назад уже не жди… ******* У вирій птахи відлітають, щоб знов з’явитись навесні. Моїх років строката зграя за обрій канула, й мені, на жаль, здається, з того раю вона не вернеться і в сні. ******* На осінь – урожаї в хату, усе, що заробити зміг – скоріше бідний чим багатий, колись так підсумує й вік – усі прибутки і витрати, що за життя знав кожний рік. Тут осінь зніме сіру маску і тільки гарне збереже, розповідатиме, мов казку, бо доля – славний режисер, про мене внукам на їх ласку все добре, бо пішов уже... *** Кохання визріло нівроку – для нас на двох – одне в однім, і подолать заключні кроки в той край, що спить у вічнім сні, зарано буде, та й той спокій – не по тобі й не по мені. Нас не допік ще галас внуків в шаленій метушні ума, веселій лихоманці звуків любов одна, та й не сама, тому не час ще для розлуки, та й осінь – це ще не зима. *** (Autumn Craftbeer fest) Думки, мов листя, опадають, їх не псує ні моль, ні тля… Чому ж це я один страждаю? В Фейсбук засію на поля! Тепер хай друзі почитають, журитись будуть так, як я? У Львові крафтові броварні вже не дадуть нам сумувать, і “нефільтроване” все гарне, а потім темне, мов асфальт, відкоригують мізки справно, зібравши всіх на фестиваль! 2019
Leonid
|
|
| |