Leopyatash | Дата: Четвер, 05.09.2019, 22:04 | Повідомлення # 1 |
Підполковник
Група: Проверенные
Статус: Offline
| Доживает век свой бабка – это однозначно, из притайка достаёт жизни всей заначку. Все пересчитала точно – на гроб, отпеванье, а пять тысяч – лишние, – что за наказанье!? Чуть не передумала бабка умирать, нет охоты просто так деньги потерять.
Вдруг, как много лет назад, очень зачесалось место то, что в дни любви покоя не знало. Чешется и чешется, как ему не стыдно, а пять тысяч пропадут, до смерти обидно! Бабка передумала сразу ж умирать, нет охоты просто так деньги потерять.
За окном дрова колол её сосед Петя, зовёт его: заходи на мой “лисапед” ты! И, как надо, почеши да потыкай мне там, ну, а я тебе за это дам пять тысяч, детка. Вот ведь как придумала бабка умирать, чтобы зря за просто так деньги не терять.
Сбежал Петя и жене, что он отказался, рассказал, как верный муж, – за деньги не сдался. Та, конечно, похвалила, а потом решила: Иди, бабку ублажи, – не убудет жила, – пять минут, чтоб не тужила, будешь её тешить, а на тыщи купим водки, закуски и вещи. Вот ведь как придумала бабка умирать, чтобы зря за просто так деньги не терять.
Муж ушёл, нет полчаса, время дальше мчится… Идёт жена посмотреть, что ж могло случится? Как заглянула в окно, – там картина маслом: Бабка – в чем мать родила, орёт благим матом, словно кучер на карету, взобралась на Петю (фотку бы послать в Плейбой, – возглавила б рейтинг!), скачет и все повторяет: на последние давай! Только бог один и знает, – хочется любви за край! Я отдам тебе все деньги, милый ты, мой свет! На дурняк меня схоронит родной сельсовет!!! *** Славно так придумала бабка умирать, – Вот как не хотелось ей деньги зря терять. 2019
У віці доживання, ставши якось рачки, бабця з-під комоду витягла заначку. Стала рахувати всі на смерть затрати: щоб музик найняти слізний марш заграти, щоб хватило в міру на поминки пишні, й не може повірить, що п`ять тисяч – лишні! Ледь не передумала бідна помирати, бо не хочеться ж ці гроші просто так втрачати.
Тут зненацька щось у неї сильно засвербіло, хай господь пробачить їй, – тілу закортіло (!), так відчула враз бажання, як колись в дівоцтві, коли мліла від кохання, хоч йди й випий оцту! Нараз передумала грішна помирати, бо намислила на що гроші витрачати.
За вікном сусід працює, вона кличе: Петю, йди до мене покататись моїм “лісапетом”. Я готова заплатити, дам тобі п`ять тисяч, а ти мені перед смертю між стегон потицяй! Щойно передумала бабця помирати, гарно так придумала гроші не втрачати.
Відказавсь Петро і жінці своїй пожалівся, що він – вірний муж, й на гроші навіть не повівся. Та спочатку похвалила, потім все змінила: Біжи, Петю,– п`ять хвилин будеш їй хороший, зате в хату принесеш чималенькі гроші! Вчасно передумала бабця помирати, гарно так придумала гроші не втрачати.
Чоловік побіг... Минає п`ять хвилин, вже й двадцять… Іде жінка подивитись, що могло з ним статься? Загляда у вікна й бачить – там картина маслом: Бабця – в чому мать родила, кричить якісь гасла, – наче кучер на карету, вибралась на Петю (схожа фотка у Плейбої очолила рейтинг!), скаче й часто повторяє: Давай на останні! Всі віддам тобі я гроші, хочу ще кохання! Ти не маєш заборони, і я дуже рада, бо й так мене похоронить задурно сільрада! Гарно передумала бабця помирати, добре так намислила гроші не втрачати. *** От таке в селі буває, як дуже захочеш, та, нема де правди діти,– треба й купу грошей! На кінець насмілюсь дати всім бабцям пораду: Перевірте, чи хоронить задурно сільрада!? 2019
Leonid
|
|
| |