Головна » 2016 » Квітень » 19 » Альфа Джаз Фест 2016 об'єднає талановитих молодих музикантів зі всієї України
14:28
Альфа Джаз Фест 2016 об'єднає талановитих молодих музикантів зі всієї України

Цього року Альфа Джаз Фест надає можливість молодим українським музикантам отримати унікальний професійний досвід та виступити у Львові в рамках фестивалю. 
    Вперше в Україну в рамках Альфа Джаз Фест 2016 приїде відомий американський аранжувальник, композитор та піаніст Майкл Абене (Michael Abene), який проведе авторський вокршоп. Метою проведення воркшопу відомого джазмена є поглиблене навчання українських джазових музикантів виконавській майстерності, особливостям гри в оркестрі, мистецтву аранжування. Протягом чотирьох фестивальних днів кращі молоді виконавці з України готуватимуть спільну програму у складі джазового біг-бенду. Під керівництвом Майкла Абена колектив українських музикантів, яких об'єднав фестиваль, виступить на закритті Альфа Джаз Фесту 27 червня у Львові. Вже зараз триває відбір учасників біг-бенду. Заявку на участь в конкурсному відборі можна заповнити на офіційному сайті фестивалю www.alfajazzfest.com.
    Окрім того, талановиті виконавці та музичні колективи зі всієї України вдруге візьмуть участь в Street Music by AlfaJazz. За традицією в рамках Альфа Джаз Фесту на популярних вуличних майданчиках в центрі Львова звучатиме музика різних стилів та напрямків у виконанні талановитих митців. Минулого року на чотирьох вуличних майданчиках міста виступили 36 музичних колективів та виконавців з різних куточків країни. Street Music by AlfaJazz доповнив неповторну атмосферу джазового фестивалю у Львові. В цьому році очікується не менша кількість молодих музикантів, які вже зараз можуть подавати заявки на сайті. Окрім того, в рамках Street Music by AlfaJazz молоді гурти та самостійні виконавці знову матимуть можливість поборотись за спеціальний приз від Фестивалю — Сертифікат на музичне обладнання на суму 25 тис.гривень. 
    Альфа Джаз Фест 2016 чекає всіх бажаючих показати власний талант та стати учасниками масштабного музичного дійства в Україні.

Довідка
Майкл Абене (Michael Abene)
Протягом 10 років, із 2004 по 2014 рік, Майкл Абене писав музику для WDR BIG BAND. Його аранжування грають виконавці у всьому світі, зокрема Ренді Брекер (Randy Brecker), Пакіто Д’Рівера (Paquito D’Rivera), Джо Ловано (Joe Lovano), Джон Скофілд (John Scofield), Патті Остін (Patti Austin), Майк Стерн (Mike Stern), Гері Бертон (Gary Burton), Дейв Лібман (Dave Liebman), Білл Еванс (Bill Evans), Курт Елінг (Kurt Elling), Едді Деніелс (Eddie Daniels), Том Харрелл (Tom Harrell).

Воркшоп Майкла Абене на Alfa Jazz Fest 2016абсолютно новий формат у програмі заходу. Протягом усього фестивалю джазмен працюватиме з українськими музикантами, проводитиме майстер-класи й репетиції. Результатом стане виступ Майкла Абене та спеціально створеного UA Big Band, що відбудеться 27 червня на площі Ринок.
Заявки претендентів приймаються на ел. адресу: abeneworkshop@gmail.com. 
Термін подачі заявок: до 20.04.2016 р. Додаткова інформація: www.alfajazzfest.com і за тел.: +38 (066) 4 111 304 (Ірина Столярчук). 

Street Music by AlfaJazz
Для участі в Street Music by AlfaJazz необхідно заповнити заявку на офіційному сайті фестивалю www.alfajazzfest.com. Термін подачі заявок: до 17.06.2016 року. З додаткових питань звертайтеся до куратора  Катерини Козлової: streetmusicbyalfajazz@gmail.com.


Alfa Jazz Fest – міжнародний джазовий фестиваль, який щорічно відбувається в Україні у Львові, в червні. Перший фестиваль відбувся в 2011 році. Організатор фестивалю - ТзОВ «Леополіс Джаз», творчий куратор – джазовий експерт Олексій Коган. В Консультаційну раду фестивалю входять відомі люди, серед яких музикант Святослав Вакарчук. 
Щорічно фестиваль відвідує більше 40 тисяч гостей з України та іноземних країн. 

Категория: Анонсы | Добавил: golos
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]