Головна » 2017 » Серпень » 29 » Craft Beer Fest на ВДНГ в Києві
16:33
Craft Beer Fest на ВДНГ в Києві

Вересень – це осінь тільки у календарях. Насправді ж – це тепле літо, оксамитовий сезон. Саме тому, 2–3 вересня,  CRAFT vs PUB і Craft Beer Fest влаштовують Четвертий фестиваль крафтового пивоваріння на ВДНГ.

Традиційно наливати хмільне броварі будуть у великому і світлому павільйоні №3. Для зручності організатори зарезервували велику територію біля павільйону. Тут можна буде відпочивати на свіжому повітрі, сидячі на зручних пуфах.

Цьогоріч з нами затусять байкери Harley-Davidson Kyiv. А це означає, що з ними можна буде поговорити про мотоцикли та скоштувати пивка. І зробити фото на згадку! ;)

На фестивалі будуть провідні українські крафтові броварні з новинками, презентаціями та ексклюзивами. Ви зможете поспілкуватися з пивоварами, любителями хмільного, розширити свої знання про цей напій, познайомитися з новими смаками.

Ті хто люблять потанцювати – відведуть душу на повну. На фестивалі будуть грати кращі діджеї, а в субботу ввечері буде ще й жива музика! Запалюватимуть O'Hamsters та Табула Раса!

Спеціально для фестивалю організатори зробили нові дегустаційні келихи, які доповнять домашні колекції поціновувачів. Нагадуємо, що вони ідуть у подарунок до кожного вхідного квитка.

Не пропустіть! 2–3 вересня
ВДНГ, проспект Академіка Глушкова, 1

Добавил: golos | Теги: Craft Beer Fest, Четвертий фестиваль крафтового пиво, CRAFT vs PUB
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]