Головна » 2021 » Листопад » 23 » Художнє ралі Віктора Зінченко. Персональна виставка
17:32
Художнє ралі Віктора Зінченко. Персональна виставка

ХУДОЖНЄ РАЛІ. Персональна виставка Віктора Зінченко до 135-річчя появи першого автомобілю. Відкриття 26 листопада о 16-00. 

Місце проведення: Державний політехнічний музей при НТУУ КПІ імені Сікорського. Адреса: проспект Перемоги, 37, корп. 6 (станція метро КПІ). Години роботи Музею з 9:00 до 17:00; вихідні - субота, неділя.

Виставка працюватиме з 26 листопада по 31 грудня 2021

Проект реалізовано Молодіжним журналом “Стіна” в рамках культурно-просвітницької програми “Передвижники 21 століття”

Соорганізатор: Державний політехнічний музей при НТУУ КПІ імені Сікорського; за підтримки Українського автомобільного клубу і ГО “НОВА МОТОРС”.

62 картини, 7 тематичних експозицій: “Автомобілі-кіногерої”, “Автомобілі дипломатів в СРСР”, “Мерседесу-Бенцу 135”, “Міський транспорт”, “Технічні динозаври”, “Суперкари” і окрема експозиція філателістичної продукції: авторські конверти і поштові марки Віктора Зінченко на замовлення Укрпошти і Власна марка.

Виставка проводиться в рамках просвітницького проекту, направленого на популяризацію технічної творчості і відродження інтересу до історії Промислових революцій та їх впливу на розвиток України і світу.

Про Художника: Віктор Зінченко – відомий в Україні і закордоном автомобільний художник, графік і живописець. Автор серії «Автосмайл», майстер-художник символічно-рунічних композицій авторського циклу Павла Корнієнко «РУНА-РОДА» (2009-2017); художник-ілюстратор Всеукраїнського молодіжного інформаційно-аналітичного журналу «Стіна». Є автором серії державних поштових знаків на замовлення Укрпошти «Міський транспорт»; ілюстратор двохтомного видання, присвяченого автомобілю Чайка Вадима Челака - «Політ Чайки» та “Автомобілі дипломатів”, ілюстратор книги Віри Таниш “Медитація з вовками” (спільний проект Україна-Турція); автор розмальовки для дітей “Чудо-мобілі”; автор поштових карток «Автомобілі-кіногерої» та ілюстратор словника пожежного сленгу для журналу “Надзвичайна ситуація”.

Куратор виставки “Художнє ралі”, координатор культурних проектів журналу “Стіна”, журналіст і телеведуча Наталія Костилєва.

Категория: Анонсы | Добавил: golos | Теги: виставки Києва. художники України, Віктор Зінченко, передвижники 21 століття. музей кпі, журнал стіна, автоарт, Новини України, Художнє ралі
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]