Головна » 2022 » Липень » 21 » Кольори літа. Міжнародний конкурс художників, поетів, фотографів і майстрів народників
13:21
Кольори літа. Міжнародний конкурс художників, поетів, фотографів і майстрів народників

Команда культурологічного, інформаційно-аналітичного, молодіжного журналу "Стіна" в рамках просвітницького проекту "Передвижники 21 століття" запрошує усіх творчих людей взяти участь у яскравому і глибокому конкурсі "Кольори літа". Запрошуємо юних художників і професіоналів, поетів і прозаїків, фотографів і майстрів до співтворчості і розбудови прекрасного. Взяти участь може кожен охочий художник і фотограф, майстер, для цього потрібно надіслати на електронну адресу організатора Конкурсу stena@meta.ua фотографію своїх робіт із зазначеною назвою та вказанням ПІП автора.

Для поетів і прозаїків окремі умови: необхідно зареєструватися на форумі сайту і розмістити свої твори кожен окремою темою із позначкою "Конкурс "Кольори літа".

Конкурсні роботи приймаються із 22 червня по 30 серпня 2022 року. 

Номінації Конкурсу:

Краса рідної землі

Народні традиції

Літні свята

Мій ближній

Роботи учасників конкурсу будуть представлені на підсумковій виставці під егідою журналу "Стіна" в Києві, переможці отримають відзнаки.

Категория: Анонсы | Добавил: golos | Теги: передвижники 21 века, журнал стіна, стена журнал, передвижники, Украина 2022, культура, Конкурси, лето 2022, рідна земля, новини
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]