Головна » 2023 » Липень » 28 » Передвижники 21 століття. Архітектурний пленер на Подолі
09:21
Передвижники 21 століття. Архітектурний пленер на Подолі

Створений у 2020 році просвітницький культурний проект журналу "Стіна" - Передвижники 21 століття і сьогодні творить і намагається зберегти духовне і культурне надбанння України і Києва у творчих натхненних витворах. Фундамент майбутньої виставки, присвяченої архітектурному саду улюбленого Києва готується. В нашій скарбничці вже чекають на свого глядача ескізи і готові роботи, присвячені Києво-Печерській лаврі, Десятинній церкві, Андріївській церкві, Софії Київській, садибі Терещенків на бульварі Шевченка, а 24 липня 2023 року колекція збагатилася ескізами мальовничих історичних будівель Подолу. У мініпленері взяли участь передвижники 21 століття Роман Овчаренко та Інесса Гашинська.

Про дати проведення виставки і наших зустрічей повідомимо у новинах сайту. Слідкуйте за анонсами і нашими пленерами. Приєднуйтесь, друзі.

 

Категория: Новости журнала "Стена" | Добавил: golos | Теги: Києво-Печерська лавра, журнал стіна, новини Україні, новини києва 2023, Поділ, відродження, Роман Овчаренко, художники, Мистецтво, передвижники 21 століття, Київ, Інесса Гашинська
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]