Головна » 2022 » Серпень » 21 » Перші конкурсні роботи вже на творчому форумі
09:04
Перші конкурсні роботи вже на творчому форумі

В ці буремні часи світового шторму творчість і культура в традиціях добра і краси є тим маяком, що світить Душам людським і дає надію, робить нас кращими. Добре, що на заклик команди журналу "Стіна" наші глибокі і давні творчі особистості знову творять, діляться з нашими читачами хорошим і вічним. 

На новий літній конкурс журналу "Стіна", поет і прозаїк, мама і музикант, збирач поштових листівок Лідія Ляшенко написала чудову історію, почавши її словами:

- 17 червня 2022 р., перебираючи старі документи часів викладання в музичній школі, я знайшла картину, подаровану мені третьокласницею.
Ця картина не лише вразила дитячою щирістю, але сколихнула ціле море спогадів 10-річної давнини. Натхненна, я відправила фотографію знахідки її авторці — 20-річній дівчині, котра давно проживає закордоном, і в той самий день отримала теплу, зворушливу відповідь…

Отже, "ЛЕГЕНДА ПРО ДИТЯЧИЙ МАЛЮНОК", читайте на творчому форумі в рубриці сайту http://stina.kiev.ua/forum/4-1719-1 

Категория: Новости журнала "Стена" | Добавил: golos | Теги: культура, журнал стіна, душевна творчість, Краса, конкурс для поетів, Новини України, лідія ляшенко
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]