Головна » 2014 » Вересень » 11 » Журнал "Стіна" запрошує відвідати фестиваль «Золота осінь Славутича – 2014»
21:13
Журнал "Стіна" запрошує відвідати фестиваль «Золота осінь Славутича – 2014»

26-28 вересня 2014 року, місто Славутич, Україна

Незмінний девіз фестивалю: “Хочу бачити світ щасливим”

Головна мета фестивалю: залучення молоді до соціальної активності у суспільному, культурному та економічному житті, розкриття з допомогою ЗМІ особливостей життєдіяльності молоді в сучасних умовах; цілеспрямована професійна підготовка до роботи в ЗМІ, поглиблення професійних, творчих і дружніх контактів між дітьми різних країн.

Головна ідея фестивалю: Сучасний інформаційний простір: «за» і «проти». Ми говоримо про насичений інформаційний простір. Сучасні засоби масової інформації - телеканали, радіостанції, друковані видання і нарешті мережа Інтернет - здавалося б здатні задовольнити навіть найпримхливішого споживача. Але чи так вже багато у цьому потоці справді цікавої, достовірної та потрібної інформації? Які зміни необхідні? Чи можемо ми говорити про високий рівень медіа-освіти сучасного споживача?

Учасниками фестивалю можуть бути:

  • Лідери учнівського самоврядування (молодіжні ради, ради старшокласників), дитячо-молодіжні, шкільні організації, серед яких проводиться конкурс-гра “Як стати мером”.
  • Юні медійники (журналісти, телеоператори, фотокореспонденти, редактори і журналісти дитячих газет, телепрограм), які беруть участь у конкурсі юних журналістів в номінаціях:

 

- Преса

- Телебачення.                 

- Фото.      

- Інформаційні технології.

- Творчі колективи та окремі виконавці, колективи театрального мистецтва, колективи театрів мод, які мають можливість показати свою майстерність в концертних залах та на кращих сценічних майданчиках міста.

Місце проведення:

Місто Славутич – сучасне місто України з розвинутою інфраструктурою і здоровим способом життя. “Все краще – дітям!” – у Славутичі це не просто гасло: саме найменші його жителі – найбільше його багатство. Побувавши в Славутичі, складається враження, що місто будувалось спеціально для дітей, а все інше – слугує їх щасливому розвитку.

Наявність у місті телестудії, Центру інформаційних технологій, компактність розташування культурних закладів – Дитячої школи мистецтв, Палацу дитячої та юнацької творчості, Кіноконцертного комплексу, Бібліотечно-інформаційного центру для дітей та юнацтва, Загальноміського бібліотечно-інформаційного центру, широкого спектру спортивних закладів – дають унікальну можливість для проведення дитячого фестивалю.

У рамках фестивалю – щоденна ділова, культурна, спортивна програми, виставки, дискусійні платформи з цікавими людьми, круглі столи, екскурсії, ігрові програми, презентації, робота майстер-класів у школі юного журналіста.

Концерти та гала-концерти за участю зірок української естради, урочисті церемонії відкриття та нагородження переможців фестивалю відбудуться в концертних залах та на кращих сценічних майданчиках міста.

Категория: Анонсы | Добавил: golos
Всего комментариев: 1
1 Bogdana  
Так! Оргкомітет фестивалю приєднується до запрошення! Чекаємо усіх! До зустрічі 26-28 вересня)))

Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]