Головна » 2017 » Січень » 31 » Журнал "Стіна" зустрічає Новий рік у Катарі
19:37
Журнал "Стіна" зустрічає Новий рік у Катарі

До китайського Нового Року готуються заздалегідь. Вдома прикрашають мандаринове дерево, а на вулицях усюди квіти. Ось і в Хошимині починаються свята, що триватимуть ще зо два тижні. Отже, 28 січня у свої володіння гордо заходить Червоний Півень і ми із журналом "Стіна" святкуємо і мандруємо))). За цю подорож побачили ми В"єтнам, Катар, Сайгон... І, до речі, Сайгон, або по-сучасному Хошимін, цивілізоване місто, яке чомусь ще вчора мені уявлялось іншим. Висотки, сучасні хмарочоси, зелені доглянуті парки, розвинена інфраструктура, зручний транспорт, чисті вулиці - це все його реалії. Мандруйте, друзя, це неймовірні враження, та й робити бон вояж можна різними способами, навіть не виходячи з дому і просто читаючи журнал "Стіна", в якому з 2017 року з"явилась нова рубрика про мандрівки команди журналу і його друзів "Записки пілігрима".

Ваш Віталій Пригорницький))), друг журналу "Стіна" і його Читач, а також Автор книг "Візаві", "Байки-АТОманки", "Байки-Майданки". 

Категория: Записки путешественника | Добавил: golos | Теги: пілігрим, китайський новий рік, мандрівки, Віталій Пригорницький, сайгон, мандрувати, Байки-Майданки, журнал стіна
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]