Головна » 2023 » Вересень » 25

Сонячний пленерний вересневий день в Софії Київській 2023 року поповнився і нашими улюбленими художниками Передвижниками 21 століття, яких протягом довгих карантинних обмежень з"єднувала і збирала для майбутніх трудів команда журналу "Стіна". В пленері взяли участь Передвижники 21 століття: Світлана Клименко, відома нашим глядачам і поціновувачам по виставці, присвяченій ювілею Миколи Ге в Броварах; Тетяна Славінскька, Інесса Гашинська, Роман Овчаренко, фотограф Оксана Маматова. Протягом двох днів були створені як завершенні роботи, так і ескізи у різних жанрах, які свого часу візьмуть участь у виставці не лише пленеристів Софії Київської, а у міжнародній виставці Передвижників 21 століття під егідою журналу "Стіна". Вся наша робота біля цієї св ... Читати далі »

Категория: Новости журнала "Стена" | Добавил: golos | Дата: 25.09.2023

Осінь традиційно у команди журналу "Стіна" проходить під стягом ретроавтомобільних зустрічей і краси технічного мистецтва. Незважаючи на хаос і війну, 2023 рік виключенням не став, адже споглядати і творити - це про життя, про майбутнє... 

Найбільший технічний фестиваль України Old Car Land 2023 в музеї авіації цьогоріч неможливий, але організатори створили для нього тимчасовий новий мініформат і зустрічі проходять на березі Дніпра біля монументу основателям нашого красивого древнього міста - Кия, Щека, Хорива і Либіді. Традиційно команда журналу "Стіна" в рамках свого просвітницько-культурного проекту Передвижники 21 століття влаштувала зус ... Читати далі »

Категория: Новости журнала "Стена" | Добавил: golos | Дата: 25.09.2023