Головна » 2019 » Грудень » 3 » Fur-free Україна: проти хутрових ферм. Відеосюжет від Маріуполь ТВ і журналу "Стіна"
13:10
Fur-free Україна: проти хутрових ферм. Відеосюжет від Маріуполь ТВ і журналу "Стіна"

Офіційно в Україні зареєстровано 37 звіроферм. Окрім цього чимало підпільних виробництв і ціла столиця живодерень - Тисмениця, куди влаштовують тури за шубами. Що відбувається на цих шкуродернях нагадує фільм жахів.

Максимально скорочуючи витрати, українські хутрові фермери вирощують тварин у маленьких клітках, де їм замало місця для руху, для виробництва хутра вбивають тварин за допомогою отрути. Під її дією тварини не можуть поворухнутися, але бачать, чують і відчувають. Окрім цього всі ці "бізнесмени" на звірофермах виробляють сотні тисяч кілограмів відходів на рік, які незаконно викидаються в водойми і на поля. Поблизу цих ферм грунтові води забрудненні так, що стали небезпечними для навколишніх сіл і їх мешканців, а токсичні речовини, якими обробляється хутро, являють собою серйозний ризик для здоров'я. Формальдегід і етоксілати можуть викликати алергію, рак і гормональний дисбаланс. 

Країни Європи масово забороняють хутрове виробництво на своїх теренах. 14 європейських країн де юре законодавчо заборонили хутрове виробництво, інші – вже наближчим часом змінять ставлення до тварин и шкуродерень, триває процес законодавчої заборони. Ця ситуація загрожує масовим переміщенням хутрових виробництв у сусідні країни зі слабким еко-контролем, до яких наразі належить Україна. І це відбувається вже сьогодні, зокрема підпільні цехи постачають хутро на ринки Європи.До речі, Європа не даремно забороняє хутрові ферми на своїх територіях, адже вони є причиною забруднення атмосферного повітря викидами діоксиду азоту, аміаку, сірководню, оксиду вуглецю. Чому ж Українські шкуродери і ті, хто при владі лобіює інтереси кривавого бізнесу не замислюються про наслідки?

Індустрія моди за останнє сторіччя набула значного розвитку, тому на ринку верхнього одягу достатньо етичних альтернатив, у тому числі більш екологічних, якісних і термостійких.

Саме тому тепер не існує нагальної потреби утримувати та забивати тварин, щоб вдягати їхні шкури, як це робили наші пращури з печерних часів. Про це щодня в світі говорять відомі діячи культури і мистецтва, зірки кіно. Хлое Кардашьян, Шарліз Терон, Памела Андерсон, Єва Мендес, Наталі Імбрулья, Крістіна Агілера, Пінк, Крістіна Річі, Пенелопа Крус, Леді Гага та інші. Отже, прогресивні люди за гуманне відношення до тварин і еко одяг.

Бажаємо усім розуміння, інтелекту і гуманності).

#PeoplefortheEthicalTreatmentofAnimals 

Категория: Новости журнала "Стена" | Добавил: golos | Теги: Костилєва, PETA, журнал стіна, Європа, шкуродерні, ЕКОЛОГІЯ, антихутряна акція, Furfree, заборона хутра
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]