Головна » 2017 » Лютий » 7 » Книжкова весна в Українському домі
16:32
Книжкова весна в Українському домі

Запрошуємо разом із командою журналу "Стіна" на відкриття книжкового свята, першого в цьому році під назвою КИЇВСЬКА ВЕСНА. Книжкова виставка в Українському домі відкриває новий сезон культурного і літературного життя України. На відвідувачів чекають новинки видавництв, поетичні і прозові читання, автограф-сесії, зустрічі, дискусії, нові відкриття і знайомства. На творчому майданчику журналу "Стіна" традиційно ви зможете зустрітися із творчими особистостями різних сфер. Ми познайомимо вас із цікавими музикантами і художниками, почитаємо із улюбленими київськими поетами, нашими форумчанами вірші, поговоримо про мистецтво і літературу, скоштуємо філіжанку кави.

Отже, 23-26 лютого 2017 року в Українському домі, в центрі столиці України ми чекаємо на вас з 10 ранку до 19-00. Вхід вільний.

Підготовку, організацію та проведення виставки забезпечує Державне підприємство  «Український Дім» та Державний  комітет телебачення і радіомовлення України.

Категория: Анонсы | Добавил: golos | Теги: журнал стіна, київські поети, книжкова виставка, Український дім, Київська весна 2017, книжкова весна
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]