Головна » 2021 » Жовтень » 15 » Освіта за кордоном. Повернення освітніх виставок в Україні
10:08
Освіта за кордоном. Повернення освітніх виставок в Україні

9-10 жовтня 2021 року вперше після початку карантинних обмежень, в Україні фізично, а не в цифровому форматі, пройшла освітня виставка, в якій взяв участь і журнал "Стіна". Наша команда поспілкувалась із відвідувачами виставки, учасниками з різних країн світу, презентовала новий номер журналу "Стіна", та розробила рейтинг найбільш бажаних країн для навчання серед українців.

Домінувала на виставці Великобританія, навіть фотозона була із представниками королівської родини Віндзорів))), яку, ми теж опанували))).

Серед відвідувачів були люди різного віку, з дітьми і без, молоді фахівці. студенти, школярі... Один із залів готелю "Хілтон", де проходила виставка закородонних навчальних закладів був наповнений, немов вулик. Цікаво було споглядати, як повільно витісняється вітчізняна освітня школа і все більше і більше молоді виїзджає за кордон. Чи повернуться ці фахівці із зарубіжними дипломами на Батьківщину? Чи будуть вони будувати на рідній землі "світле майбутнє"? Усі ці питання повстали під час виставки і ми намагалися знайти на них відповіді...

Цікавим фактом стало й те, що виставка українських вищих навчальних закладів цього року фізично знову не відбудеться, а буде проходити он-лайн 12-13 листопада 2021 року на базі сайтів: online.оsvitaexpo.com.ua - для українських учасників та online.edu-abroad.com.ua - для закордонних учасників. Програмою виставки передбачається проведення онлайн презентацій вітчизняних і закордонних закладів освіти, молодіжних програм, програм обміну студентами та учнями, вивчення досвіду співпраці з європейськими країнами у галузі освіти та працевлаштування молоді, проведення відеоконференцій з питань подальшого розвитку системи освіти, міжнародного співробітництва та впровадження сучасних інноваційних технологій у галузі освіти, ознайомлення майбутніх абітурієнтів з умовами вступу до національних і закордонних закладів освіти.

 

В рамках виставки відбудуться семінари, презентації, круглі столи, які проходитимуть в онлайн форматі на платформі Zoom та ClickMeeting протягом 2 днів. Будь-хто з відвідувачів зможе підключитися та взяти участь у відеопрезентаціях та відеоконференціях. Для учасників виставки «Освіта та кар’єра – 2021» передбачено проведення конкурсу з тематичних номінацій із нагородженням Гран-Прі, золотими, срібними та бронзовими медалями.

 

Добавил: golos | Теги: Освіта за кордоном, просвітництво, вища освіта, освіта, новини освіти, Новини України, журнал стіна, вузи
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]