Головна » 2021 » Жовтень » 08

Алея зірок театру і кіно, немов у Голлівуді, в Києві є, алея зірок наукового мислення і винахідників теж є - в КПІ, тепер в Києві 8 жовтня 2021 року урочисто відкрито Алею поштових марок. Команда журналу "Стіна" долучилась до цієї події не лише як преса, яка є єдиним молодіжним інформаційно-аналітичним журналом, що пише про філателію в Україні і підтримує традиції колекціонування поштових марок, конвертів і КПД; але й як учасник, адже наш автохудожник, Передвижник 21 століття, ілюстратор і Друг Віктор Зінченко є одним із тих художників, чия марка увіковічена на Поштовій площі і присвячена вона Київському фунікулеру. Цей унікальний проект подарувала киянам і гостям міста, усім любителям поштової марки і зн ... Читати далі »

Категория: Новости журнала "Стена" | Добавил: golos | Дата: 08.10.2021

В одной из любимых нами церквей Киева, не за историческое, а за духовно-уединённое, которая стоит на площади, где сходятся многие дороги - железнодорожного вокзала, посвящённой Георгию Победоносцу и построенной одним из хороших служителей народу, главой Укрзализницы - Георгием Николаевичем Кирпой, есть икона, редкая, на ней два Подвижника Руси Сергий Радонежский и Серафим Саровский изображены вместе, словно напоминая нам их вечный призыв: «Любовью и единением спасёмся!». Уменьшенная икона Подвижников живёт и у нашей команды, не давая забыть о служении во благо народа и творения, ведь человек является Человеком только тогда, когда его звериная эгоистичная природа занимает положенное ей в иерархии сознания место - третье, ... Читати далі »

Категория: Новости журнала "Стена" | Добавил: golos | Дата: 08.10.2021

Спеціально для Киян та гостей Міста нова програма від творців Великого симфонічного шоу «Гра Престолів» та оркестру Андрія Чорного  !
10 жовтня 2021 року о 19-00 у приміщенні МЦКМ (Жовтневий палац) – Велике симфонічне Шоу «GOLDEN MUSIC COLLECTION»
Велике симфонічне Шоу «Золота музична колекція» - це найкращі саундтреки, світові хіти та композиції  оркестру за 5 років!
З новою та найцікавішою програмою у виконанні оркестру, у супроводженні хору та найкращих  вокалістів від самого  харизматичного диригента сучасності – Андрія Чорного!  
Ви почуєте найкращі саундтреки до фільмів, композиції з на ... Читати далі »

Категория: Анонсы | Добавил: golos | Дата: 08.10.2021