Головна » 2019 » Червень » 25 » Петиція Президенту України. Права людини в 21 столітті
12:26
Петиція Президенту України. Права людини в 21 столітті

Права́ люди́ни - комплекс природних і непорушних свобод і юридичних можливостей, обумовлених фактом існування людини в цивілізованому суспільстві.

Права людини мають природну сутність і є невід'ємними від індивіда, вони позатериторіальні і позанаціональні, позасексуальноорієнтаційні і існують незалежно від закріплення в законодавчих актах держави, є об'єктом міжнародно-правового регулювання та захисту. Конституція України закріплює один з найважливіших загальновизнаних принципів сучасного права, тому закріплення переліку прав людини і громадянина на конституційному рівні є гарантією стабільності суспільних відносин, у тому числі відносин між державою і громадянами, породжуючи у громадян впевненість у тому, що їхнє існуюче становище не буде погіршене прийняттям більш пізнього закону чи іншого нормативно-правового акта.
З метою урегулювання суспільних відносин, запобігання ненависті і злочинів на ґрунті ненависті, переходу України до Європейських стандартів права і толерантності вимагаємо внести зміни до статті 24 Конституції України і доповнити перелік:
Не може бути привілеїв, обмежень чи дискримінації за ознаками раси, кольору шкіри, СЕКСУАЛЬНОЇ ОРІЄНТАЦІЇ і ГЕНДЕРНОЇ ІДЕНТИЧНОСТІ, політичних, релігійних та інших переконань, статі, етнічного та соціального походження, майнового стану, місця проживання, за мовними або іншими ознаками.

Категория: Новости журнала "Стена" | Добавил: golos | Теги: трансфобія, київпрайд2019, конституция украины, Права людини, Kyiv Pride, гомофобия. президент зеленский, петиция президенту, ЛГБТ, Костылева, журнал стіна, Журналист, гомофобія, Президент України, новости Украины, эксперт криминалист, марш рівності, права человека
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]