Головна » 2022 » Березень » 10 » Виставка Освіта та кар’єра 2022.
13:49
Виставка Освіта та кар’єра 2022.

7-8 квітня 2022 року відбудеться Тридцять дев’ята міжнародна спеціалізована виставка «Освіта та кар’єра – 2022».

Місце проведення виставки НСК «Олімпійський» (м. Київ, вул.Велика Васильківська,55,ст. метро «Олімпійська»).

Організовує та проводить виставку Всеукраїнська громадська організація Товариство «Знання» України за підтримки Міністерства освіти і науки України, Національної академії педагогічних наук України та ДНУ «Інститут модернізації змісту освіти»

Мета виставки: Для освітянської спільноти виставка - це майданчик для  презентацій вітчизняних та закордонних  закладів освіти, молодіжних програм, програм обміну студентами та учнями, вивчення досвіду співпраці з європейськими країнами у галузі освіти та працевлаштування молоді, проведення семінарів та круглих столів з питань подальшого розвитку системи освіти, міжнародного співробітництва та впровадження сучасних інноваційних технологій в галузі освіти.

Для учнів, студентів та їх батьків виставка – це профорієнтаційний захід  для ознайомлення майбутніх абітурієнтів з умовами вступу, програмами навчання, напрямами підготовки та спеціальностями  національних та закордонних закладів освіти.

Програмою виставки передбачено  проведення науково-практичних конференцій, семінарів, круглих столів, презентацій, майстер-класів за участю провідних фахівців та науковців ДНУ «Інститут модернізації змісту освіти», Національної академії педагогічних наук України та представників українських та закордонних закладів освіти-учасників виставки.

Виставка буде проведена з обов’язковим дотриманням законодавства України щодо  проведення протиепідемічних заходів  для запобігання поширенню  хвороби COVID-19.

Для учасників виставки «Освіта та кар’єра – 2022» передбачено проведення конкурсу з тематичних номінацій з  нагородженням Гран-Прі, золотими, срібними медалями  та дипломами

Отже! 

7-8 квітня 2022 року відбудеться Тридцять дев’ята міжнародна спеціалізована виставка «Освіта та кар’єра – 2022».

Місце проведення виставки НСК «Олімпійський» (м. Київ, вул.Велика Васильківська,55,ст. метро «Олімпійська»).

Категория: Анонсы | Добавил: golos | Теги: освіта в Україні, виставка Освіта та кар’єра 2022, освітні журнали стіна. журнал стіна, виставки києва
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]