Головна » 2015 » Вересень » 7 » Золота осінь Славутича 2015. Журнал "Стіна" запрошує
07:33
Золота осінь Славутича 2015. Журнал "Стіна" запрошує

25-27 вересня 2015 року відбудеться 22-й Міжнародний фестиваль дитячої демократії, телебачення, преси та творчості "Золота осінь Славутича". 
Канікули та відпустки тривають, а ми за незмінною традицією запрошуємо усіх учасників, друзів та прихильників, а також тих, хто вже готовий ними стати на 22-й Міжнародний фестиваль дитячої демократії, телебачення, преси та творчості "Золота осінь Славутича"!!!
Команда молодіжного журналу "Стіна" традиційно очолює і входить у склад міжнародного журі фестивалю у різномантіних номінаціях.
Враховуючи ситуацію та останні тенденції нашої держави, збільшення повноважень місцевого самоврядування, можливості місцевих громад мати більший вплив на розвиток своїх міст, сіл та селищ, хочеться, щоб активним учасником цих процесів стала молодь. При чому молодь активна, сучасна, думаюча - лідери учнівського самоврядування, юні журналісти, кореспонденти. І тому ЗОСя пропонує своїм учасникам розповісти - яке воно - місто вашої мрії? Можливо ви яскраво собі його уявляєте, а можливо вже живете у ньому? Поділіться у своїх матеріалах - пресі, фото, телебаченні чи ІТ-проектах! Отже, головна тема домашнього завдання 22-го фестивалю "Місто моєї мрії". Цікава тематика визначена і для лідерів учнівського самоврядування - це ефективно-молодіжна соціальна реклама - молодь для молоді. Для участі ви можете ознайомитися із положенням у обраній номінації на сайті zosya.at.ua, заповнити заявку та відправити її нам на e-mail. Зверніть, будь ласка, увагу, що у Палацу дитячої та юнацької творчості нова електронна адреса palaz77@ukr.net, саме сюди ви можете відправляти свої заявки. Ми з радістю відповімо на усі запитання за телефонами (04579)20807, (04579)21623 або за e-mail palaz77@ukr.net 

Категория: Анонсы | Добавил: golos | Теги: фестиваль дитячої демократії, журнал стіна, Золота осінь Славутича, Телебачення, преси та творчості
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]