Головна » 2014 » Жовтень » 5 » Звернення учасників XХI фестивалю «Золота осінь Славутича-2014»
12:19
Звернення учасників XХI фестивалю «Золота осінь Славутича-2014»

Звернення  учасників XХI Міжнародного фестивалю дитячої демократії, телебачення, преси та творчості «Золота осінь Славутича-2014» до своїх українських та російських ровесників

Ми, юні журналісти, телевізійники, фотокореспонденти, редактори дитячих газет і телепрограм, представники  учнівських, молодіжних і самоврядних  організацій, а також дитячі творчі  колективи і виконавці  закликаємо увесь світ, громадян усіх держав, яким болить серце і душа за  мир та спокій в Україні, незважаючи на вік і мову спілкування, політичні погляди і віросповідання, ПОЧУТИ  один одного та ОБ’ЄДНАТИСЯ  заради МИРУ на Землі!

Нас завжди вчили – ми братні народи! І сьогодні, ми, підростаюче покоління, звертаємося до Вас, дорослих, і рішуче кажемо : «Ні!» будь-яким проявам агресії! Ми хочемо заявити про це не поодинці, а усією фестивальною родиною, щоб сила нашого слова дійшла до кожного, щоб всі  відчули міць нашого дитячого голосу!  Адже саме голос дітей – це Правда народу, його Віра і Надія в майбутнє!

«Ні - війні!», «Ми – за мир!» «Ми хочемо бачити світ щасливим!»  Переконлива та рішуча позиція всіх учасників XХI Міжнародного фестивалю дитячої демократії, телебачення, преси та творчості «Золота осінь Славутича-2014».

Категория: Новости журнала "Стена" | Добавил: golos
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]