Головна » 2015 » Жовтень » 13

У Києві 24 жовтня 2015 року пройде вистава нашумілого в усьому світі шоу одного актора  «Дикун Forever або кілька слів на захист печерної людини» (оригінальна назва «Defending the Caveman»). Це сама довгограюча моно -вистава за всю історію Бродвею. П'єса переведена на 35 мовах і з успіхом виконується в більш, ніж 45 країнах світу.

Сценарій вистави був написаний американським сімейним психологом, актором коміком Робом Беккер . Його прем'єра відбулися 26 березня 1995 р. на Бродвеї на сцені Helen Hayes Theater. П'єса у виконанні самого Беккера була зіграна більше 700 разів тільки на Бродвеї, а потім більш 1500 разів в 160 містах США. &l ... Читати далі »

Категория: Анонсы | Добавил: golos | Дата: 13.10.2015 | Комментарии (0)

Цикл передач о высоком и настоящем с Назипом Хамитовым и представителями журнала "Стена" в качестве гостей и экспертов на телевидении продолжается. Обсуждали мы темы человечности и справедливости, говорили о женщинах и самореализации, а 9 октября 2015 года обговаривали вопросы, связанные с образованием. Не зря именно образование и впоследствии саморазвитие, являются своеобразной вакциной против ксенофобии и всякого рода невежества. А ведь так и есть, образование, кто бы что ни говорил - это фундамент, на котором мы впоследствии возводим из своего труда и саморазвития дом ЖИЗНИ. Сегодня наша команда многое пересматривает в своём образовании, видим дырки, которые нужно залатать, пересматриваем и то, что рассказываем юнкорам, студентам, ... Читати далі »

Категория: Новости журнала "Стена" | Добавил: golos | Дата: 13.10.2015 | Комментарии (0)

Чи пам'ятаєте Ви, як книжно та затишно було на Книжковому МЕДВІНі у спортзалах? Чи знаєте Ви, що книжковий МЕДВІН повертається?  
Долучиться до його відродження 23-25 жовтня НСК "Олімпійський". організатори і учасники чекатимуть на всіх друзів книги! Тільки за Вашій підтримки Книжковий МЕДВІН знову може стати очікуваною подією із безліччю різноманітних та дійсно цікавих заходів. Приходьте, купуйте книжки, беріть автографи, насолоджуйтесь книгою, спілкуйтесь і беріть участь у дискусіях і літературних читаннях.
https://www.facebook.com/events/1619246788339931/
 На Вас чекають книжки від більш ніж 70 видавництв, серед яких А-ба-ба-га-ла-ма-га, Видавництво Старого Лева, Генеза, Ярославів Вал, Зірка, Зелений пес, Час майстрів, Нора-друк ... Читати далі »

Категория: Анонсы | Добавил: golos | Дата: 13.10.2015 | Комментарии (0)