Головна » 2015 » Грудень » 15

Вже традиційно Молодіжний журнал "Стіна" презентуючи видання і проекти на міжнародній виставці з рукоділля, хоббі і подарунків "Медвін" представляє відомі і нові імена в мистецькому житті України і зарубіжжя. Цього разу родзинкою і відкриттям сезону стала виставка нашої землячки, що проживає в Німеччині - Оксани Лір і її серії картин під назвою "Перші паростки". Відгуків у відвідувачів "Медвіну" і гостей журналу "Стіна" було чимало, червоною ниткою серед них були слова про м"якість і світло, що йде від картин. Так і є, адже творчість Оксани Лір просякнута любов"ю, і в кожному штриху пензлика відчувається ніжність і усвідомлення краси.

... Читати далі »

Категория: Новости журнала "Стена" | Добавил: golos | Дата: 15.12.2015 | Комментарии (0)

В здоровому тілі й дух здоровий - так говорить стара приказка, саме тому спорт і фізичний стан такі важливі в житті і породили чимало цікавих видів розвитку тіла, які переросли у справжнє задоволення не лише для тих, хто займається спортом, але й для вболівальників-глядачів))). Ми в цьому впевнелися на власному досвіді, відкривши для себе світ жіночого баскетболу і професіоналізм української збірної. Нещодавно ми разом із юними журналістами побували на чемпіонаті з жіночого баскетболу у Палаці спорту, де грала українська збірна і збірна з Люксембургу. Про те, що наша збірна виграла - годі й казати, але виграла вона з приголомшливим результатом, залишивши далеко позаду іноземних гостей. Перед нами відкрився новий вид спорту і культура вболівальників, яка так різко відрізняє ... Читати далі »

Категория: Новости журнала "Стена" | Добавил: golos | Дата: 15.12.2015 | Комментарии (0)

Наукова база і підготовка більшості команди журналу "Стіна" дає нам можливість бути не лише в курсі наукових розробок України і світу. але й брати в деяких з них активну участь. Так 17 листопада 2015 року ми взяли участь у міжнародній науковій конференції «Безпека людини, суспільства, держави: правові, криміналістичні, психофізіологічні засади», що проходила в КИЇВСЬКОМУ УНІВЕРСИТЕТІ ПРАВА НАЦІОНАЛЬНОЇ АКАДЕМІЇ НАУК УКРАЇНИ. Відбулося обговорення найбільш актуальних проблем сучасного стану функціонування національної безпеки України та шляхів їх вирішення. Представники журналу "Стіна", зокрема наш журналіст і координатор проектів Костилєва Наталія виступила із доповіддю про вплив інформаційного простору на свідомість ... Читати далі »

Категория: Новости журнала "Стена" | Добавил: golos | Дата: 15.12.2015 | Комментарии (0)