Головна » 2015 » Червень » 22 » Книжковий ярмарок «КНИГОСАД». Журнал "Стіна" запрошує на свій творчий майданчик
11:06
Книжковий ярмарок «КНИГОСАД». Журнал "Стіна" запрошує на свій творчий майданчик

27 червня 2015 року з 10 ранку до 18 години вечора столичний парк імені Тараса Шевченка прийматиме книжковий ярмарок «Книгосад». 

«Книгосад» познайомить своїх відвідувачів з книжковим асортиментом та діяльністю інноваційного книжкового складу-мультимаркету «Книжкова Біржа», який є учасником ярмарку. Серед учасників «Книгосаду» є як потужні видавництва, наприклад, «Саміт-книга», Видавництво Старого ЛеваВидавничий дім "Стилос", видавництво "Кальварія""Ранок" Редакція журналу «Дім, сад, город»так і малі, сімейні видавництва, як «Видавничий центр «12», видавництво "Сітон" «Інтелектуальна книга»... 

Молодіжний журнал "Стіна" теж не залишився осторонь цієї культурної події і запрошує читачів і гостей до свого творчого майданчику, на якому будуть відбуватися творчі інсталяції, презентації художників і музикантів, а також неформальне спілкування із журналістами журналу "Стіна".

Організаторами «Книгосаду» є Українська асоціація видавців та книгорозповсюджувачів та компанія «Народна справа». За підтримки Київської міської державної адміністрації, Шевченківської районної в місті Києві державної адміністрації.

Гасло ярмарку: За книжками до парку усією родиною!

27 червня 2015 року у парку імені Тараса Шевченка 

м. Київ, вул. Терещенківська, 24  з 10 до 18 години. ВХІД ВІЛЬНИЙ

В рамках виставки-ярмарку на творчому майданчику журналу "Стіна" пройде виставка і автограф-сесія нашого художника Віктора Зінченко, який представить нові авторські листівки

Категория: Анонсы | Добавил: golos | Теги: журнал стіна, книгосад, Українська асоціація видавців та кн
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]