Головна » 2015 » Червень » 19 » Країна мрій 2015. Журнал "Стіна" рекомендує
11:35
Країна мрій 2015. Журнал "Стіна" рекомендує

Спочатку культура наповнює країну, а потім вже країна стає економічно розвинутою. Культура – це аура, це душа суспільства.

Олег Скрипка

Этнофестиваль "Країна мрій", організований Олегом Скрипкою, в 2015 році проходитиме на території Музею народної архітектури "Пирогово" з 20 по 21 червня. Це той самий найбільший open air в столиці і наймаcштабніший world music фестиваль в Україні, одна із культурних візитівок нашої держави.

Протягом двох днів на вас чекатимуть виступи десятків колективів з різних куточків України і світу. Знайдеться на фестивалі цікавинка для будь-кого. Цьогоріч не оминули і філателістів, так 20 червня  кожен любитель поштових знаків може стати володарем колекційної рідкості. Саме на перший фестивальний день заплановано проведення спеціального погашення «Балонна пошта. 9-й політ. Окрім цього, вдруге на фестивалі «Країна Мрій» відкриється сцена сучасної бандури, де молоді музиканти продемонструють можливості неповторного українського інструменту – бандури. І це ще не всі сюрпризи)). Літературна частина етно-фестивалю «Країна Мрій» буде представлена "Літературною сценою" та книжковим ярмарком, участь у якому візьмуть близько 50 видавництв. На Літературній сцені виступлять найвідоміші поети та прозаїки: Василь Шкляр, Іван Малкович, Сергій Жадан, Брати Капранови, Сергій Татчин. Вперше відбудеться захід "БлогПост" - найпопулярніші українські блогери говоритимуть про "блогінг" як новий різновид літератури, чи варто письменникам боятися конкуренції з їхнього боку та які перспективи у цього жанру.

Куратори "Літературної Країни Мрій" (або літературної програми, як більше подобається) - Брати Капранови.

Вперше на фестивалі запрацює дискусійний майданчик "Університет Мрій". 20-21 червня, окрім щільної культурної програми на вас чекатимуть зустрічі з визначними мрійниками та цікавими сучасниками!

Не пропустіть, вже на цих вихідних, 20-21 червня 2015 року найбільше культурне свято країни.

До цьогорічного фестивалю «Країна Мрій», у столичному Пирогові, можна буде дістатися швидко і комфортно. Ми забезпечимо зручне автобусне сполучення.  Для вашої зручності спеціальні рейсові автобуси кожні 5-10 хвилин відправлятимуться від метро «Теремки» до Пирогова.

 Графік руху: станція метро "Теремки" - Музей у Пирогові - Станція метро "Теремки"

09:00 - 01:00 кожні 5-10хв

З досьє редакції

Вже 12 років фестиваль «Країна Мрій» є однією з найвизначніших культурних подій України. Щорічно фестиваль набирає обертів та щиро розширяє свої музичні та географічні простори. Кількість відвідувачів, за останні 4 роки,  збільшилась втричі. Щорічно організатори запроваджують нові майданчики та відкривають імена нових, яскравих артистів з усіх куточків світу.

Категория: Анонсы | Добавил: golos | Теги: Олег Скрипка, країна мрій 2015, Пирогово, Україна, журнал стіна, Балонна пошта, етнофестиваль, культура
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]