10:26 Здавалося б, що тут вміти - гарячий шоколад зробити | |
Здавалося б, що тут вміти - гарячий шоколад зробити. Але, якщо відкинути зазнайство і косність із лозунгом: я все знаю і нічому вчитися не буду, то можна щодня, щохвилини розширяти свої обрії. От ми сьогодні і завітали до улюбленого Good Wine на майстер-клас і дегустацію гарячого шоколаду, який осінніми і зимовими вечорами-ночами буває дуже доречним ;) . 3 хвилини і ви в дамках!))). Що найбільше сподобалося? Гарбузи до 31 жовтня і рецепт з помаранчем: 1 склянка молока, хто не п'є коров'яче, може взяти кокосове, 1 чайна ложка збитих вершків, 4 столових ложки гарячого шоколаду - можна взяти півплитки чорного і розтопити на паровій бані. Дрібка цедри апелсину і дрібка кориці - вуаля! Смакота і ляпота))). І ще один неймовірний рецепт, адже смак, як після витриманого вина, залишається надовго. Отже: 1 склянка молока, 1-2 столових ложки цукру чи меду, дрібка мускатного горіху, півплитки розтопленого чорного шоколаду, 1/4 чайної ложки кайєнського перцю, дрібка солі. ОО! | |
|
Всего комментариев: 0 | |