Головна » 2017 » Жовтень » 28 » Здавалося б, що тут вміти - гарячий шоколад зробити
10:26
Здавалося б, що тут вміти - гарячий шоколад зробити

Здавалося б, що тут вміти - гарячий шоколад зробити. Але, якщо відкинути зазнайство і косність із лозунгом: я все знаю і нічому вчитися не буду, то можна щодня, щохвилини розширяти свої обрії. От ми сьогодні і завітали до улюбленого Good Wine на майстер-клас і дегустацію гарячого шоколаду, який осінніми і зимовими вечорами-ночами буває дуже доречним ;) . 3 хвилини і ви в дамках!))).

Що найбільше сподобалося? Гарбузи до 31 жовтня і рецепт з помаранчем: 1 склянка молока, хто не п'є коров'яче, може взяти кокосове, 1 чайна ложка збитих вершків, 4 столових ложки гарячого шоколаду - можна взяти півплитки чорного і розтопити на паровій бані. Дрібка цедри апелсину і дрібка кориці - вуаля! Смакота і ляпота))). І ще один неймовірний рецепт, адже смак, як після витриманого вина, залишається надовго. Отже: 1 склянка молока, 1-2 столових ложки цукру чи меду, дрібка мускатного горіху, півплитки розтопленого чорного шоколаду, 1/4 чайної ложки кайєнського перцю, дрібка солі. ОО!
А потім ми завітали у відділ із файними пляшечками та подегустували трохи))). Приємного вечора п'ятниці і вам, і смачних цікавих вихідних, мої хороші))). Життя варте того, аби щодня розвиватися, бути багатогранними і позбавлятися стереотипів 

Категория: Кулинарные путешествия | Добавил: golos | Теги: журнал стіна, Журнал Стена, Good Wine
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]