Головна » 2018 » Листопад » 10 » 25 жовтня джазова співачка і композитор LAURA MARTI зібрала друзів, українських дизайнерів, зіркових гостей
12:34
25 жовтня джазова співачка і композитор LAURA MARTI зібрала друзів, українських дизайнерів, зіркових гостей

25 жовтня джазова співачка і композитор LAURA MARTI зібрала друзів, українських дизайнерів, зіркових гостей, а також людей мистецтва на вечірці, концерті і показі капсульної колекції "JAZZ FACES'18", яка була створена разом з брендом OSTEL.

Вечір пройшов у затишному стильному джазовому клубі MK Music Space.

Кожен наряд з колекції "JAZZ FACES'18" було присвячено джазовій зірці (Tania Maria, Dee Dee Bridgewater, Lars Danielsson, Dianne Reeves, Maria João, Esperanza Spalding), яка вплинула на становлення і творчість співачки LAURA MARTI.

Родзинкою показу стали незвичайні моделі, які виявились насправді джазовими музикантами, і під час дефіле виходили на сцену і грали разом зі стейдж-бендом на бас-гітарі, клавішних інструментах, співали разом з LAURA MARTI. Таке шоу вразило публіку.

Протягом вечірки кожен з гостей отримав свій портрет у джазовому стилі від художника Андрія Палвала.

Нагадаємо, що перший показ " JAZZ FACES'18" відбувся у Львові під час Leopolis Jazz Fest. Показ відвідав відомий шведський контрабасист Lars Danielsson зі своєю групою: Magnus Öström, John Parricelli, Bjorn Bohlin і менеджером René Hess.

Два наряди з колекції вже отримала харизматична співачка Dee Dee Bridgewater та дочка Lars Danielsson Fatima Danielsson, яка виявилась дизайнером і працює разом зі Stella McCartney.


 

Категория: Новости журнала "Стена" | Добавил: golos | Теги: Лаура Марти, Журнал Стена
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]