Головна » 2017 » Вересень » 4 » Сутана не робить людину священником, тоді як злочин чи підозріла подія миттєво перетворює її в детектива...
21:38
Сутана не робить людину священником, тоді як злочин чи підозріла подія миттєво перетворює її в детектива...

*Сутана не робить людину священником, тоді як злочин чи підозріла подія миттєво перетворює її в детектива, особливо якщо людина — любитель кримінальних історій.
Карлос Руіс Сафон. В'язень неба
Зазвичай найкращими детективами в світі виявляються не так звані професіонали, а любителі))), від слова "любити". Достатньо згадати міс Марпл, Шерлока Холмса... Видавець Вадим Карпенко з цього приводу шуткує, що Скотланд-Ярд і поліцейські просто на ставці і лінуються ;) . 
Хоча мова не про це, наша команда приєднується до поздоровлень і радіє разом з українськими читачами, адже нарешті в незалежній Україні почала з'являтися не лише політизована і дитяча література, а якісні детективи, ще й написані смачно і мелодійно. Письменник Володимир Руденко, до речі, готує вже другу книгу, яка теж побачить світ у видавництві Вадима Карпенка, а ми поки дочитуємо першу і пропонуємо вам приєднатися до презентації, переглянувши відеосюжет, знятий в рамках Книжкової виставки до Дня знань, що проходить першими осінніми днями в столиці))).

Категория: Анонсы | Добавил: golos
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]