Головна » 2017 » Вересень » 02

НЕ в химии, ответ — в инструкциях для тела

«Физика» меняется, вдруг «выходит солнце из-за туч», — вдруг возникают новые идеи!… Можете вы представить себе такое: Сказать кому-то из величайших изобретателей в истории человечества: «Прекрати и воздержись!»? Могли бы вы сказать, например, братьям Райт: «Это не будет работать, прекратите это!» Или посмотреть на Теслу и сказать ему: «Это полная глупость: это будет «бить током» людей!» За новым всегда идут изменения и можно абсолютно простыми способами, без особых капиталовложений достигать здоровья, радости, успеха - говорю по своему опыт ... Читати далі »

Добавил: golos | Дата: 02.09.2017 | Комментарии (0)

В школі Василь Рубан був для мене класиком і якби хтось мені сказав, що пройдуть роки і ми зустрінемося, будемо не лише спілкуватися як читач і письменник, журналіст і класик, але й він допоможе мені в питаннях розслідування і розуміння методів психіатрії для підозрюваних - не повірила б)))). Але життя - неймовірне і тому сьогодні я радію з того, що живу в часи таких людей як Василь Рубан і знаю його.
Життя і сила духу цієї людини вражає, тим паче, що він зміг залишитися цілісним інтелектуалом навіть після тортур, не озлобитися, не зненавидіти, а навпаки усвідомити силу Добра і Світла, силу Творчості. 
В 1972 році, коли пройшли арешти української інтелігенції — був арештований і Василь Рубан. Під час слідства жодних свідчень по справі і про своїх знайом ... Читати далі »

Категория: Новости журнала "Стена" | Добавил: golos | Дата: 02.09.2017 | Комментарии (0)

Першими осінніми днями в столиці проходить книжкова виставка присвячена Дням Знань в Україні. Відкрив виставку віце-прем'єр-міністр з гуманітарних питань В'ячеслав Кириленко. 
Чудова подія, в якій щороку ми із задоволенням беремо участь. Тим більше, що літературні процеси і культурні звершення в нашій країні, не дивлячись на скептиків і критиків йдуть своїм шляхом, митці творять і в нас все більше і більше з'являється якісної української літератури. 
На відео також ви можете подивитися вручення літературних премій імені Лесі Українки і Івана Франка.
ЗАПРОШУЄМО ВАС ЗУСТРІТИСЬ НА СТЕНДІ ЖУРНАЛУ "СТІНА". Наш творчий майданчик буде відкритий в рамках виставки ще 1, 2 і 3 вересня 

... Читати далі »

Категория: Новости журнала "Стена" | Добавил: golos | Дата: 02.09.2017 | Комментарии (0)