Головна » 2017 » Вересень » 04

Маргарита

Женщины - ведьмы в любви, чувствуют избранных.
Вслед полыхают огнём с искрой брюзжания...
В окна ночные смотрят наивно-пристально:
полночь, пора с метлой срастись в обожании.

Падая ниц, его величала Мастером,
душу свою разрезав на дольки месяцем.
Демон её любви был на деле гангстером,
Ангел его ночей впал давно в депрессию.

Мастер, испив таланта, стал теоретиком:
мир оказался мелок, глупы усилия.
Наглухо за ... Читати далі »

Добавил: golos | Дата: 04.09.2017 | Комментарии (0)

В американському блокбастері "Конг: Острів черепа" є слова:"Якщо три різних джерела розповідають про одне й те саме слово в слово, — це означає лише одне - вони брешуть". І це так, робота з інформацією - це не просто кропітка праця, це й талант, і усвідомлення відповідальності, та ще й у всі часи - це зброя для війн і впливів. Сьогодні тема інформаційних війн у світі і в Україні, зокрема, є більш, аніж актуальною, саме тому наші друзі і соратники випустили цікаву книгу, яка розповідає про інформаційну безпеку країни і ричаги впливів. Один з авторів книги, видавець і державний управлінець Вадим Карпенко зазначає: "Давайте візьмемо для прикладу Францію. Два французи можуть зійтися і сперечатися стосовно Бонапарта і Наполеона Третього, але коли до них підходить іноземець - вони припиняють чубитися і стають єдині - ... Читати далі »

Категория: Анонсы | Добавил: golos | Дата: 04.09.2017 | Комментарии (0)

*Сутана не робить людину священником, тоді як злочин чи підозріла подія миттєво перетворює її в детектива, особливо якщо людина — любитель кримінальних історій.
Карлос Руіс Сафон. В'язень неба
Зазвичай найкращими детективами в світі виявляються не так звані професіонали, а любителі))), від слова "любити". Достатньо згадати міс Марпл, Шерлока Холмса... Видавець Вадим Карпенко з цього приводу шуткує, що Скотланд-Ярд і поліцейські просто на ставці і лінуються ;) . 
Хоча мова не про це, наша команда приєднується до поздоровлень і радіє разом з українськими читачами, адже нарешті в незалежній Україні почала з'являтися не лише політизована і дитяча література, а якісні детективи, ще й написані смачно і мелодійно. Письменник Володимир Руденко, до речі, готує вже другу книгу, яка теж побачить світ у видавництві Вадима Карпенка, а ми поки дочитуємо першу і пропон ... Читати далі »

Категория: Анонсы | Добавил: golos | Дата: 04.09.2017 | Комментарии (0)