Головна » Архів матеріалів

Цитата дня:

У брехні коротке життя, а правда живе вічно

 

Категория: Новости журнала "Стена" | Добавил: golos | Дата: 01.03.2023

Перші роботи учасників Міжнародного Конкурсу "Весна священна" номінації фото, художники і майстри вже розміщенні в рубриці сайту "Фотоальбоми". Рекомендуємо. Весна в картинах, на фото, в ляльках - все це немоов Відродження, яке завжди несе в собі Весна і Культура, які пробуджують духовність, душевність і красу світосприйняття. Людина може бачити красу у всьому, що її оточує. Лучні та садові квіти привносять в наше життя красу природи, прості дні, наповнені працею, посмішка мудреця чи дитини...
Бачити красу потрібно щодня, щогодини, щохвилини, у всьому і у всіх. Нехай поруч з вами людина з прекрасним обличчям, але якщо в його душі оселилися злість і лицемірство, хіба можна його назвати гарним і досконалим? Художники о ... Читати далі »

Категория: Новости журнала "Стена" | Добавил: golos | Дата: 27.02.2023

Цьогорічні святки, присвячені найграндіознішій події в історії людства - народженню Іісуса Христа, пройшли більш глибоко, аніж в часи миру. Більше задумались ми про важливу місію відродження власного серця, про збереження не матерії, що тимчасова, а Душі, про народження Спасителя у власному серці.Ми бажаємо вам доброти і милосердя, адже люди -це про вище, а не про егоїзм та тваринну природу, яку так жваво намагались нам насадити...

Команда журналу "Стіна" готує для вас, наші читачі нові матеріали, нові дослідження і запрошує знову взяти участь у конкурсах, про які ви можете докладніше дізнатися на нашому Форумі. Давайте відбудовувати разом, давайте повернемо ми ... Читати далі »

Категория: Новости журнала "Стена" | Добавил: golos | Дата: 09.01.2023

17 років...З точки зору життя - це крихітка, а з точки зору життя молодіжного, та ще й культурно-просвітницького журналу, служіння - це немов вічність.

В далекому 2005 році 31 жовтня ми отримали свідоцтво про державну реєстрацію змі, а вже 1 грудня побачів білий світ перший номер журналу. За 17 років ми пройшли чимало доріг, з різними людьми, їх тисячі..., проведено сотні конкурсів, десятки фестивалів, написано сотні статей і переосмисленно сотні позицій, стереотипів, історичних колізій. Ми росли із журналом і нашими читачами, і завжди зберігали вірність духовно-моральному, культурному поступу людини і просвітника. 

... Читати далі »

Категория: Новости журнала "Стена" | Добавил: golos | Дата: 15.11.2022

Фото - це не лише мить, чи фіксація навколишнього світу, це баченння, бачення невловимого, іноді символічного моменту, історії... Бувають такі фото, які спонукають написати ціле оповідання чи замислитися про своє власне, душевне життя. 

Ми починаємо публікувати роботи, які прийшли в редакцію журналу "Стіна" на Міжнародний творчий конкурс "Кольори літа", тим паче, що вони зроблені в досить важкий час і тим не менш, не втрачають своєї життєвої краси.

Отже, ро ... Читати далі »

Категория: Новости журнала "Стена" | Добавил: golos | Дата: 24.08.2022

В ці буремні часи світового шторму творчість і культура в традиціях добра і краси є тим маяком, що світить Душам людським і дає надію, робить нас кращими. Добре, що на заклик команди журналу "Стіна" наші глибокі і давні творчі особистості знову творять, діляться з нашими читачами хорошим і вічним. 

На новий літній конкурс журналу "Стіна", поет і прозаїк, мама і музикант, збирач поштових листівок Лідія Ляшенко написала чудову історію, почавши її словами:

-&n ... Читати далі »

Категория: Новости журнала "Стена" | Добавил: golos | Дата: 21.08.2022

Команда культурологічного, інформаційно-аналітичного, молодіжного журналу "Стіна" в рамках просвітницького проекту "Передвижники 21 століття" запрошує усіх творчих людей взяти участь у яскравому і глибокому конкурсі "Кольори літа". Запрошуємо юних художників і професіоналів, поетів і прозаїків, фотографів і майстрів до співтворчості і розбудови прекрасного. Взяти участь може кожен охочий художник і фотограф, майстер, для цього потрібно надіслати на електронну адресу організатора Конкурсу stena@meta.ua фотографію своїх робіт із зазначеною назвою та вказанням ПІП автора.

... Читати далі »

Категория: Анонсы | Добавил: golos | Дата: 21.07.2022

Весна - пора надії, відродження, духовних звершень і краси. В цей період Творець, як Художник найбільш вражає і спонукає до вдячності. Весною Любов розповсюджується вітром))).

Моя душа ніколи не забуде
Того дарунку, що весна дала;
Весни такої не було й не буде,
Як та була, що за вікном цвіла. - написала Леся Українка. А ми проілюструємо ці слова нашими Передвижницькими фотоетюдами на тему "Весна священна", тим паче, що цими днями проводжаємо Весну і будемо зустрічати різнокольорове літо, до якого команда журналу "Стіна" готує нові творчі конкурси і виставки, адже творчість і краса народжують Людину і пробуджують Серце, повн ... Читати далі »

Категория: Новости журнала "Стена" | Добавил: golos | Дата: 30.05.2022

24 травня Православні люди всього світу вшановують рівноапостольних Кирила та Мефодія, вчителів і філологів слов’янських. Якщо ми відкриємо будь-яку книгу кирилицею, побачимо системну працю філологів, які у кожну літеру заклали не лише цивільний, а в першу чергу духовний контекст. Недаремно кожна літера, це Слово, а Слово, як ми знаємо - це Бог і Божий дар.

Рідні брати Кирило та Мефодій народилися в місті Солуні (сучасні Салоніки, Греція) у родині знатного вельможі у першій третині IX сторіччя. З дитинства велике значення надавалося їхній освіті. Так Мефодій, отримавши домашнє виховання ... Читати далі »

Категория: Новости журнала "Стена" | Добавил: golos | Дата: 24.05.2022

1 квітня, православні віряни вшановують пам'ять мучениці Дарії. Наші пращури вважали, що саме у цей день остаточно повинна відступити зима, яку замінить справжнє весняне тепло, недаремно в саме цей день відзначають міжнародний день птахів і комедіаду в Одесі. Наші предки 1 квітня білили полотна. У день Дар'ї намагалися задобрити домовика, залишаючи йому печиво або миску каші.

Прикмети погоди 1 квітня

Категория: Новости журнала "Стена" | Добавил: golos | Дата: 01.04.2022

« 1 2 3 4 5 ... 211 212 »