Головна » 2019 » Березень » 21 » Французька весна 2019. Журнал "Стіна" рекомендує
08:02
Французька весна 2019. Журнал "Стіна" рекомендує

Весна в Україні і французько-український культурний сезон, інтенсивний та захоплюючий, що розквітає по всій країні 20 березня – 30 квітня 2019 . Цьогорічна «Французька весна» обрала тематику, яка щодня набуватиме іншої форми, варіюючи від події до події: колір!
Колір оточує нас повсюди – у природі, міському середовищі, в нашому повсякденному житті. Колір відображає наші емоції, супроводжує наше суспільне життя, надає виразності та рухомості мистецтву та культурі. 

Цього року у свій 16-й сезон «Французька весна» розгорне свою активність у близько десяти містах країни; її яскраві промені осяють українську столицю та регіони. І все це завдяки спільній роботи Французького інституту в Україні та мережі закладів «Альянс франсез», які, разом зі своїми незмінними партнерами, забезпечують діяльність французької культурної мережі.

Смілива, вимоглива, і водночас ігрова програма, яка віддзеркалює сучасну французьку та франко-українську художну творчість, буде представлена українському глядачеві. 

Чимало заходів стануть знаковими подіями нашого щоденника: концерт «Музикантів Лувру» у Харкові, вистава «Садівниця Мю і кінематика флюїдів» від колективу Transe Express у Києві, вистава «Тотем» від компанії Les Quidams у Дніпрі, Запоріжжі та Харкові або ж перформанси стріт-арту та лайвпейнтингу у Львові, Рівному та Києві. При цьому, кіно, література та візуальне мистецтво теж не будуть забуті!
 

Категория: Анонсы | Добавил: golos | Теги: журнал стіна, Альянс франсез, французскаявесна2019, Французька весна, французько-український культурний с
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]