Головна » 2018 » Травень » 30 » Нам 16 років! Вже можна! Але не все...
13:33
Нам 16 років! Вже можна! Але не все...

Мотофестиваль Тарасова Гора - 2018 с. Свидівок, поблизу м. Черкаси, з 31 травня по 4 червня
За 16 років існування мотофестиваль «Тарасова Гора» став одним із найбільш очікуваних і наймасштабніших подій для мотоциклістів України, а також гостей з-за кордону. Нині зустрічає більше 9 тис. гостей.  

Фестиваль відкрив безліч талановитих українських музичних колективів та став «домашнім» для гуртів міжнародного рівня. Разом з рівнем фестивалю росте необхідність розширювати географію музичних вподобань і запрошувати іменитих учасників музичної сцени.

Душею мотофестивалю «Тарасова Гора» є рекордний для України організований мотопробіг в 140 км, в якому беруть участь більше 2 тис. учасників. Мотоколона слідує за звичним маршрутом – від території мотофесту й до Тарасової гори, могили великого поета в Каневі. Учасники вшановують пам'ять Тараса Григоровича Шевченка покладанням квітів та загальною фотографією біля його пам`ятника. 

Цього року ми запрошуємо вас приєднатися до великої мотородини. А девіз сезону – «Нам 16 років! Вже можна! Але не все». Регламент фестивалю включає в себе спортивну програму на чолі з ведучим Василем Вірастюком – Найсильнішою Людиною Планети, а також десятки різноманітних майстер-класів, перегони на ретро-мотоциклах, кастом-шоу, виставка робіт художниці Тетяни Черевань, чимало тематичних конкурсів, ранкові руханки та йога. Ведучий головної сцени цьогорічної мотозустрічі – енергійний Віталій Кіріченко, фронтмен гурту "Нумер 482".

Працюватимуть дві музичні сцени: головна та альтернативна (на «Острові Свободи»). На цьогорічний з’їзд запрошені – потужний український гурт «Жадан та собаки», репкор-гурт «Тартак»,  спеціальний гість, гітарист-віртуоз Енвер Ізмайлов, гурт з Італії «Folkstone», київський гурт «Аудиторія 238», рок-музики з Рівного «Man-Gust», криворізький гурт з гуцульською душею «Роялькіт», рок-гурт «Карна», етно-фолк-рок з Хмельницького, «Чумацький Шлях», столичні гурти – «Krichuss» та «Big Green Bag».

Доповнюють цілісність програми  мото-СТО, мотобазар, мотошкола, аутентичний «HandeMade» ярмарок, «Бьюті Зона», атракціони, виставкові майданчики, пляж, спортивно-розважальний майданчик для дітей, велика зона для фуд-корту, бари та кав’ярні. 


Категория: Новости журнала "Стена" | Добавил: golos | Теги: фестиваль байкеров, Анастасия Правдивец, Журнал Стена, фестиваль мотоциклов, мотофестиваль Тарасова Гора, Зинченко Виктор, Наталья Костылева
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]