Головна » 2021 » Квітень » 3 » Фестиваль-конкурс авторської прози та поезії «Як тебе не любити…»
08:48
Фестиваль-конкурс авторської прози та поезії «Як тебе не любити…»

2 квітня 2021 року відбувся он-лайн відкритий фестиваль-конкурс авторської прози та поезії «Як тебе не любити…» серед учнівської та студентської молоді. Команда журналу "Стіна" вже багаторічний партнер фестивалю-конкурсу і чимало років входить в журі. Цього року через карантинні обмеження, фестиваль-конкурс вперше відбувся он-лайн, що не завадило ані учасникам, ані журі створити справжню співтворчу зустріч, читати вірші і прозу, обговорювати творчі досягнення і радіти тому, що все з натхненням і розвитком у нашої молоді добре. 

 

Київський літературно-мистецький конкурс на краще виконання творів на тему кохання, любові (до Батьківщини, матері, музики, життя тощо), дружби «Як тебе не любити…» проводиться з метою:

— розвитку й популяризації дитячо-юнацької творчості ;

— національно-патріотичного і гендерного виховання молоді засобами українського поетичного слова і музики;

— Передати особливу атмосферу нашого міста, почуття, мрії, цікаві пригоди, враження та емоції, формування нового світоглядного сприйняття Києва як міста європейської перспективи, здатного дивувати, захоплювати та надихати.

Серед фаворитів конкурсу Арсен Ковальчук, учень 7-го класу 149-ї школи Києва, Дядечко Єлизавета з Полтавщини, Лада Олійник з прозовою роботою про книги, Коваленко Анна з віршованим твором "А я закохана в талант"; Аліна Лупінка з твором "Човен", Шемігон Вікторія, Стретович Наталія, Арсеній Романенко, а також Рябенко Єлизавета, учениця 9-го класу за душевне виконання пісні, гімну Києва - "Як тебе не любити, Києве мій"... Незабаром будуть опубліковані переможці фестивалю-конкурсу в номінаціях "Авторська проза", "Авторська поезія", "Авторська пісні", "Авторська майтесрність".

Організатори Фестивалю-конкурсу - Інформаційно-творче агентство «ЮН-ПРЕС» Київського Палацу дітей та юнацтва.

Костилєва Наталія 

Категория: Новости журнала "Стена" | Добавил: golos | Теги: Київський літературно-мистецький ко, поезія дітей, журнал стіна, юн прес, як тебе не любити конкурс
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]